Stránka nenalezena

Chyba 404 - Stránka nenalezena


  • Ing. Petr Borek Citovat
    led 21 2015, 15:13
    Někde jsem slyšel, že se používají jako katalyzátor u nějakých reakcí. Máme něco nasbírané a nechceme to házet do směsky. Nevíte někdo o místě, kde to vykupují či sbírají?
  • --Add Me - module:JM_Forum string:unsigned_user_name-- Citovat
    úno 04 2015, 14:39
    Dobrý den, je to jak píšete, doporučuji se v tomto ohledu obrátit na společnost Alutherm http://www.alutherm.cz/kontakty.html
  • --Add Me - module:JM_Forum string:unsigned_user_name-- Citovat
    říj 13 2015, 15:21
    Anonymní
    Jde o prvned pokus; při nate1čened jsme se vlastně tpevre seznamovali a hledali společne1 vfdchodiska. Film tak vznikl bez sce9ne1ře, jako naproste1 improvizace. Vzhledem k tomu nedopadl nejhůř; je tam pe1r chybiček, ktere9 už nelze opravit, tre1pil ne1s take9 silnfd vedtr, bure1cejedced v mikrofonech; musedme si opatřit lepšed odstedněned mikrofonů. Vlastně na tomhle dedlku ne1zorně videdme, co všechno ještě musedme zlepšit. Ale mohu snad za všechny tvůrce sledbit, že předšted dedl bude přinejmenšedm i jeden stupednek lepšed, a to jak technicky, tak důkladněji připravenfdm sce9ne1řem. Ale možne1 bude pro dive1ky zajedmave9, bfdt svědky toho, jak něco vznike1 a roste.
    Domnívám se, že tento text patří k nějakému videu, které jste se neúspěšně snažil nahrát. pokud pošlete odkaz na vido na youtube nebo vimeo a bude se video týkat tématu, tak jej jistě zobrazíme.